Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theater Stof speelt: De Kleine IJsbeer

mei 12, 2023 @ 10:30 am - 11:00 am

Deze voorstelling is de fantasierijke vertolking van het prentenboek ‘Kleine IJsbeer. Een ijsbeer in de tropen’. Een ontroerend verhaal over vriendschap, je thuis voelen en de ongelofelijke kracht en schoonheid van de natuur. In een woordloze, muzikale en beeldende vertelling komt het verhaal van Lars op spectaculaire manier tot leven. De handgemaakte stoffen decorstukken en poppen prikkelen iedereen om met Lars mee te gaan in een groots avontuur dat voor iedereen toegankelijk is!

Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Hier voelt hij zich veilig en thuis. Die avond staat er een scherpe wind en de golven zijn woest. Zijn ijsschots breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn bekende poolwereld. Alles is opeens anders. Van vreemde groene planten tot bijzondere dieren en geluiden. Maar… hoe komt hij weer thuis? En… wat is thuis eigenlijk?

Het is tevens de feestelijke start van de campagne ‘Geef een prentenboek cadeau’. Het prentenboek Kleine IJsbeer – een ijsbeer in de tropen van Hans de Beer, waarop de voorstelling gebaseerd is, is vanaf die dag in heel Nederland verkrijgbaar voor maar € 2,99. Dus geef het boek cadeau – aan jezelf óf aan een ander! Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen opgroeien tussen de mooiste boeken.

Language no problem.

  • Toegang: €2,50 voor leden en niet-leden, kinderen en volwassenen
  • Locatie: Bibliotheektheater, Centrale Bibliotheek
  • Ticketverkoop: via de button of aan de balie